Onko joku huomannut saman?

Kerronpas yhden vanhan tarinan. Olimme menossa aika isolla porukalla Ekbergille (Okei, ei ole Kalliossa mutta kaikki tietää sen). Kaikkein hitain porukasta oli katkaissut jalkansa, joten hän tuli etanavauhtia. Ainakin kaksi ratikkaa meni nenämme edestä kun menimme normaalisti noin viiden minuutin matkan...

Kun vihdoin pääsimme Kolmoseen (en muista koskaan kumpi suunta on kumpi, seiskastakin vain juuri ja juuri), se hajosi ennen Hakaniemeä. Siispä linkkasimme (Tai siis Jamma-jamma-jalkavamma) kohti vaihtopysäkkiä. Olimme jo myöhässä sovitusta ajasta xD Loppujen lopuksi menimme Kutoseen ilman Jamma-Jamma-Jalkavammaa joka tuli seuraavalla ratikalla.

Okei, pääsimme Ekbergille, ja söimme. Fazerkin on hienompi. Ekberg on surkea. Sitten tuli lähdön aika. Muut Kolmosella joka tuli aiemmin ja minä + (Mietii lempinimeä...) PikkuM Kutosella. Joo... Pääsimme MILTEI Hakaniemeen asti, kun ratikka jäi pitkällesillalle. Tosi kauan ennen kuin kuski edes kuulutti että voi vielä mennä aikaa, Hakiksessa on kolari. Kolmosella kulkeneet heitettiin ratikasta kävelemään.

Sitten vihdoin pääsimme jatkamaan matkaa ja pääsimme jopa perillekin!

Loppunäytös Kuulimme seuraavana päivänä että Kolmosella kulkeneet olivat vielä itse ajaneet ( tai siis ratikka ajoi) yhden kolarin.

HKL on surkeeeeeeaaa!! Juttu tuli mieleeni kun ajoin elein 50 bussilla. Se tuli kolme minuuttia etuajassa ja jouduin juoksemaan. Lisäksi, ajoion viimeisen pysäkinvälin yksin. Outo linja tosissaan...

Iulia.