Eli tämän ulkoasun (tai oikeastaan värimuunnoksen) nimi on Kaupungin-Pastelliinsävyttyvä-Vihreä. Kuva on otettu Sörnäisistä, siitä sillalta jonka nimeä en muista Kalasatamaan päin. Auringonlaskun aikaan sitäkin seutua saa sanoa miltei kauniiksi.

Huomenna on tiedossa ehkäpä pieni eväsretki, ja tänäänkin kävin ulkoilemassa. Ajelin yksin Hakaniemeen ja ostin Postcrossing-kortteja. Jos joku ei tiedä mikä on postcrossing, katsokoon täältä -> http://www.postcrossing.com/ Sitten kävelin Ekokauppa Ekoloon (on muuten hyvä paikka!!) ja ostin teetä ja maailman parhaan tikkarin, vaahterasiirappitikkarin. Maksaa sikamaiset 70 senttiä, mutta on sen arvoinen! Ekolossa olikin joku inventaario-ale, ja sain alennusta 20 % =) Ihan kiva! Vaikka teetä en itse omistani maksanutkaan, heh. Lisäksi siellä sai maistaa huumaavan tuoksuista teetä (en enää muista mitä lajia) joka tosin ei ollut kovin kummallisen makuista.

Tänään on ihanan kaunis ilma, niinkuin varmaan huomennakin. Tänään en taida enää mennä ulos, mutta sen kauppajutun tänne blogiin saattaisin tehdä tänään/huomenna/joskus. Siis arvostelun Kallion kaupoista ja kahviloista (tosin kahviloita ei montaa ole, Taikalamppu, Picnic... Muita? Saa kommentoida jos joku muu muistaa jonkun muunkin kahvilan kuin nuo)

Ainiin. Triopsitkin voivat mainiosti! Allas on sotkussa kun mokomat ovat mussuttaneet ravinnepussin hajalle, mutta muuten on kaikki okei. Lämpötila jokseenkin vakio, ja ketään ei ole syöty =D Neljähän niitä höttiäisiä siellä pyörii. Höttiäiset on erään kaverini keksimä nimi, ja aivan ihana sekä kuvaava!

Iulia. Ja vielä sellainen juttu että taidan laittaa linkkilaatikon tänne nyt, heti seuraavaksi.