Minä taidan kirjoittaa kaikki kirjoitukset miltei heti herättyäni... Sitten kun ne lukee illalla, niissä ei ole päätä eikä häntää. No ei voi mitään!

Tässä aloitellaan neljän päivän vapaata, jonka alkua varjostaa viimeisen triopsin kuolema. Voi voi, en uskalla hankkia akvaariota jos kalatkin kuolisivat tuohon tahtiin. Muuten eilen, perjantaina, oli kyllä hyperihana päivä. Olimme valinnaisliikuntaryhmän kanssa curlingia pelaamassa! Curling on minulle sopiva urheilulaji. Siinä tulee hiki, muttei siinä ole pakko kiirehtiä koko ajan (paitsi harjatessa). Pelasimme sellaisen kaksi tuntia, ja oli oikein hauskaa. Voitimme (peli jäi kesken) 8-1 =D Voittokivistä ainakin kolme taisivat olla minun heittämiä... Ihmiset kokeilkaa curlingia jos tulee tilaisuus! On se vaan niin hauskaa, voi kun joka liikuntatunti käytäisiin curlaamassa, nousisi minun liikuntanumerokin!

Kallio-kävelyt/pyöräilyt ovat jääneet vähän vähiin. Eilen kyllä kävelin Viiskulmasta miltei kotiin asti. Kävelin ihanien Punavuoren liikkeiden ohi, ratikoiden ja ihmisten täyttämää Mannerheimintietä pitkin Aleksille, Stokkan kellon ohi (on muuten outo traditio se "tavataan stokkan kellon alla") ja Suurtorille. Sitten kun saan aurinkolasit menen ihan vissiin istumaan Suurkirkon portaille. En ole koskaan istunut siellä, mutta meininki vaikuttaa paremmalta kuin Rooman Espanjalaisilla portailla. Aiai olisi niin tehnyt mieli jäätelöä mutta ei ollut rahaa! Sitten jatkoin kävelylenkkiäni Kruunuhakaan (onko se edes Kruunuhaka?) ja siellä sitten hyppäsinkin kohtapuoleen ratikkaan ja ajelin kotikulmille.

Aleksia ja Punavuorta kävellessäni mietin voinko muuttaa pois täältä. Jos minä jotain paikkaa rakastan, niin kyllä se on Helsinki. Ja Rooma. Ja Napoli. Ja Berliini. Ja Munchen. Mutta oma koti kullan kallis!

Iulia.