Kesäinen Kallio on kovin levoton... Mutta ihana. Eikös joo? Eilen kun kävin Katri Valan puistossa istuksimassa, en nähnyt kuin pari tutuntuttua ja koiranulkoiluttajia. Kaikki auringonottajat, petankin pelaajat ja juopot olivat kadonneet. Ei ehkä ollut kesän paras päivä, mutta silti... Outoa.

Hyvähän se vaan on. Viimeksi kun olin Katri Valan puistossa eli Marjatankalliolla ystäväni kanssa, portaikko Hämeentielle oli  tukossa; kiersimme toista tietä alas. Juoppojen tukkimat portaat ovat yleinen ongelma, Hesarille menevät portaat Aadolfin kadulta ovat myös aina juoppojen valtaamat...

No, eipäs haukuta koko kirjoituksen mittaa alkoholi-ogelmaisia. Kesäinen (ja miksei marraskuisen loskainenkin) Kallio on loppujen lopuksi oikein mukava paikka, ja juuri sen takia on aikomukseni liittyä Hospitality Clubiin. Hospitality Clubin idea on, että siihen liittyneet ihmiset voivat majoittua tai syödä toistensa luona ulkomaan matkoilla. Myös kaupunkikierroksia voi tarjota; ei meille nyt ketään nukkumaan mahtuisikaan.

Siitä luulisi riittävän sivun täytettä tännekin... Jos nyt liityn ja jos nyt joku haluaa turisti haluaa tutustua "Kallion hiomattomaan timanttiin, Helsingin Trastevereen" XD <- Mainoslauseet ovat itse keksimiäni piloillani, mutta kai sinne jotain mainosta pitäisi keksiä; Miksi Juuri Kallio, eikä Katajanokka tai Ullanlinna tai Kamppi?

 

Iulia.