Tarinaa siis lauantain kävelyretkestä. Kävin ensin ostamassa leväraapan triopseille (iltapäivällä siivosin altaan perusteellisesti), ja kävelin sitten Karhupuistoon jäätelölle (jota en loppujen lopuksi saanutkaan). Siellä oli alkamassa se Kallio vaikuttaa sinuun mikä lie tapahtuma. Jatkoin sitten saiturinpörssiin ostamaan karkkia, ja sitten kirjastoon. Kirjastossa kun istuin Akvaariomaailmaa lukemassa noin tunnin verran, ja sitten lähdin ulos, Karhupuisto oli räjähtänyt täyteen väkeä.

Hesari jakoi pullaa, sitten oli jotain musiikkia ja pari kojua. Ja joka sentti täynnä väkeä. Lähdin aika äkkiä ostettuani ärrältä jäätelön. Karhupuisto on muuten aika kiva paikka nykyään. Tunnettuahan on, että ennen siellä oli juoppoja, mutta nykyään penkit ovat täynnä mummeleita (ainakin päivisin) etteivät ne juopot sinne uskalla. Sitten on se Karhupuiston ystävät ry, joka on kai ne kukat hoitanut ja kellon (jumissa tosin) sinne hommannut... Ja kauniit talot, mukavat kaupat ja hyvät yhteydet.

En tosin tiedä onko tuo alue illalla levoton, mutta mikäli ei ole voisin kuvitella muuttavani sinne. Ja kirjasto olisi aivan naapurissa!!

Ei muuta tällä kertaa. Iulia.